Diversos santcugatencs participen a la Marxa Catalana per la Pau


  • Comparteix:

Diversos santcugatencs participen a l'organització de la 1ª Marxa Catalana per la Pau, que començarà aquest dissabte, amb l'objectiu de crear instruments per construir una cultura de la pau. Aquest recorregut per tota la costa catalana és una iniciativa de les Forces de Pau no Violentes, amb el suport d’entitats com la Universitat Internacional per la Pau o el Centre per la Innovació Social NOVA.

La marxa pretén objectius concrets com ara que es dediqui un 0.3% dels pressupostos públics a favor de la pau, o la creació d’unes Forces de Pau No Violentes alternatives a les Forces Armades. Martí Aviñoa, membre de l'organització:

martí aviñoa



La Marxa, que comptarà al llarg del seu recorregut amb la celebració de diversos actes, s’iniciarà dissabte que ve a Tortosa i conclourà a Figueres el proper dia 7 de Setembre.
L'organització ha previst un recorregut bàsicament per la costa catalana per facilitar la participació a tothom. Martí Aviñoa.


martí aviñoa





Per participarà a la primera Marxa Catalana per la Cultura de la Pau, que s'iniciarà el pròxim dissabte a Tortosa us podeu inscriure a l'adreça info@forcesdepaunoviolentes.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.