L'onada de calor fa augmentar el nombre de visites al CAP


  • Comparteix:

L'excés de calor durant aquest estiu ha causat un notable increment de visites al Centre d'Atenció Primària de la ciutat. D'aquesta manera, els afectats han estat majoritàriament nens i gent gran, els més dèbils davant d'aquestes situacions. Algunes de les conseqüències dels anomenats cops de calor són les dificultats a l'hora de respirar, així com vòmits i marejos.

Eva Jodar, metge del CAP de Sant Cugat, ha explicat el motiu de l'augment de consultes al centre.

Eva Jodar

"Han augmentat les consultes relacionades amb el calor i si això ha descompensat altres malalties no ho sabem. Sí que han augmentat les consultes per marejos, deshidratació, cansament i malalties cròniques que s'hauran descompensat.


Per aquest motiu, la doctora Jodar ha recordat les mesures de prevenció que s'han d'adoptar per evitar els efectes de la calor.

Eva Jodar

Sobretot cal una bona hidratació i protecció del sol en les hores de màxima exposició. Això sobretot és necessari en nens i gent gran. Per exemple, s'han de prendre mesures com no anar a caminar el migdia i està ben hidratat.


De moment, la baixada de temperatures fa pensar que els casos de persones afectades per cops de calor anirà en descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.