Els veïns de Mira-Sol afectats pels aiguats denuncien l'absència d'un pla d'aigües pluvials


  • Comparteix:

Alguns dels veïns de Mira-Sol afectats pels aigüats de diumenge passat presentaran demà una denúncia davant de l'Agència Catalana de l'Aigua per les inundacions. Els afectats denuncien l'absència d'un pla municipal d'aigües pluvials i reclamen un programa de manteniment de les rieres per evitar que es repeteixin aquestes situacions.

De moment, els veïns del sector recorreran a l'entitat depenent de la Generalitat, tot i que esperen que el consistori no es quedi amb els braços creuats, com explica un dels components del col·lectiu, Jaume Massanés.

Jaume Massanés

Esperem reunir-nos amb Mercè Conesa i, si pot ser, farem que sigui al lloc dels fets, on hi ha hagut els aigüats. S'ha de fer un pla hidrològic d'aquí i mirar quins són els cabdals d'aigua i canalitzar les vies ja obertes. Sobretot s'ha de mirar per la seguretat dels veïns.


Les inundacions han provocat la por entre els afectats pels perills que poden comportar. Massanés explica la situació que es va produir el dia dels aigüats als números 3, 5 i 7 del carrer Mallorca de Mirasol.

Jaume Massanés

Ahir a la tarda vaig ser a la zona del carrer Mallorca i allà l'aigua ha entrat a les cases fins a una alçada d'1,5 metres. Ha inundat sòtans i baixos, així com també ha derrocat alguns murs que separen cases. Ara ens belluguem per presentar una denúnicia a la Generalitat de Catalunya perquè l'Ajuntament no ens fa ni cas. Hi ha un perill evident.


Els veïns afectats han insistit que el seu sector no és l'únic en perill davant els riscos de les pluges abundants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.