L'Ajuntament aplicarà mesures per evitar inundacions com les que han afectat Mira-sol


  • Comparteix:

L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha emplaçat els veïns de Mira-sol a una reunió que se celebrarà al setembre

L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha emplaçat els veïns de Mira-sol a una reunió que se celebrarà al setembre

L'Ajuntament ha assegurat que posarà tots els mitjans al seu abast per evitar que es repeteixin inundacions com les que van patir alguns veïns de Mira-Sol aquest diumenge. L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha emplaçat els veïns a mantenir una reunió a primers de setembre, un cop s'hagin aclarit els factors que van provocar les inundacions i retorns d'aigües fecals.

L'alcalde accidental, Joan Recasens, ha explicat que els consta que les inundacions van afectar tres punts diferents del barri. Recasens ha remarcat que la intenció del consistori es posar tots els mitjans per resoldre aquest problema.

Joan Recasens

La intenció és posar tots els mitjans perquè aquestes situacions no es tornin a repetir.


Joan Recasens creu que és poc probable que les inundacions tinguin a veure amb el procés d'urbanització del districte, perquè només un dels sectors afectats s'estava urbanitzant. Segons l'alcalde accidental, el president de l'Associació de Veïns va apuntar altres possibles causes.

Joan Recasens

Parlava d'imbornals que no estaven prou nets, i s'hauria combinat amb la sequera que hi ha hagut. Però és massa d'hora per dir quines són les causes.


Recasens ha remarcat que la tromba d'aigua que va caure diumenge no era gens habitual, però s'ha mostrat decidit a reduir al màxim les possibilitats que es puguin tornar a produir situacions similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.