Valldoreix crea la seva Agenda 21 a través de la participació ciutadana


  • Comparteix:

Valldoreix prepara la part ambiental de la seva Agenda 21

Valldoreix prepara la part ambiental de la seva Agenda 21

L'EMD de Valldoreix ha inaugurat aquest dissabte el procés participatiu de l'Agenda 21. La sessió d'aquest dissabte ha servit per presentar la diagnosi de la situació mediambiental a l'EMD i recollir les aportacions dels ciutadans.

El procés té com a objectiu desenvolupar un pla estratègic de sostenibilitat local que tracti els tres temes clau que recull l'Agenda 21: econòmic, social i mediambiental. El vocal de Medi Ambient de l'EMD de Valldoreix, Pau Alonso, ha explicat quin paper està jugant el món local en l'assoliment dels objectius de les cimeres internacionals sobre desenvolupament sostenible.

Pau Alonso

La manera d'aconseguir quotes de sostenibilitat és actuar des del món local. Molts ajuntaments de Catalunya han iniciat aquests processos.


El procés va començar l'any passat amb la realització d'un estudi que ha portat a la presentació d'una diagnosi tècnica dels punts forts i aspectes a millorar de Valldoreix. Els participants s'han dividit aquest dissabte per debatre i han exposat les seves aportacions i conclusions, que seran recollides en la redacció d'una diagnosi estratègica que servirà de base per desenvolupar el pla de sostenibilitat del territori.

La sessió ha acabat amb una enquesta de valoració del taller per si s'ha de millorar algun aspecte de cara a futures sessions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.