La paellada de Festa Major posa de manifest la cohesió i implicació del barri del Monestir


Temes relacionats

El barri del Monestir reprèn diumenge vinent el tancament de la seva festa (11/oct/10)

Les novetats de la festa del Monestir s'imposen a l'amenaça de pluja i al pont amb una elevada participació (10/oct/10)


  • Comparteix:

Imatge de la paellada poupular

Imatge de la paellada poupular

El barri del Monestir ha clos la seva Festa Major aquest diumenge aplegant més de 200 veïns. La tradicional paellada popular ha servit per tancar una 8a festa grossa que, tot i quedar ajornada per l'episodi de pluges del cap de setmana passat, ha aconseguit consolidar la seva programació, incloure novetats i posar de manifest la cohesió del barri. L'únic entrebanc ha estat la programació nocturna, que segons l'organització no ha obtingut l'afluència esperada.

Els veïns del barri del Monestir han respost a la programació de la seva festa grossa, tot i el canvi de data obligat del darrer dia de celebracions. La paellada popular, que ha tingut lloc aquest diumenge als Jardins de Sant Francesc, ha reunit 240 veïns per tancar la 8a edició de la Festa Major.

El president de l'Associació de Veïns del barri del Monestir, Andrés Ares, fa aquest balanç dels tres dies d'activitats.

Andrés Ares

El balanç és molt positiu, el pregó, l'exposició a la casa de cultura, etc. per la nit la gent ha sortit tot i que no en la mesura que esperàvem.



La Festa Major del barri del Monestir ha comptat enguany amb diverses novetats com la desfilada de gossos i les bitlles catalanes. Totes dues propostes han aconseguit una bona resposta del públic i s'han fet un lloc entre les activitats més tradicionals com la botifarrada popular. Tot plegat, una demostració de la cohesió i implicació que gaudeix el barri.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat la importància que la zona del Monestir té per a Sant Cugat.

Mercè Conesa

És un barri molt important per a la ciutat, ens aporta cohesió, valors, iniciativa i perspectiva crítica. Volem estar presents en aquest barri.


L'organització tenia previst cloure la festa amb el tradicional concert d'havaneres, que finalment no s'ha pogut celebrar pel canvi de data del darrer dia de Festa Major. L'Associació de Veïns del barri del Monestir es planteja programar-lo per a la Festa de Tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.