L'Ajuntament ja ha donat a conèixer els actes oficials de l'11 de setembre


  • Comparteix:

La celebració de la Diada Nacional de Catalunya comptarà, enguany, amb una conferència sobre l'entrada de les tropes borbòniques a la ciutat l'any 1714, a càrrec de l'exrector de la parròquia-monestir, Mossèn Pere Vivó. El mateix dia que s'oferirà aquesta conferència, el 10 de setembre, s'inaugurarà el tercer saló europeu de Joves Creadors al Museu de la Ciutat. El mateix dia 11 a la tarda s'inauguraran els Jardins de Llevant del Monestir i la Creu Trencada,

Les activitats de l'11 de setembre comptaran amb la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova, i l'actuació de l'orquestra simfònica de Sant Cugat. El concert precedirà el parlament de l'alcalde, Lluís Recoder, a la plaça de Barcelona.

Per la tarda s'inauguraran els Jardins de Llevant del Monestir i de la Creu Trencada, amb l'actuació dels castellers de Sant Cugat. Finalment, a la plaça d'Octavià, hi haurà una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Principal del Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.