Pere Alavedra ja és nou rector de la UIC


Temes relacionats

Pere Alavedra, nou rector de la UIC (11/set/10)


  • Comparteix:

Alavedra durant l'acte on ha pres possessió del càrrec

Alavedra durant l'acte on ha pres possessió del càrrec

Pere Alavedra ja és el nou rector de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Alavedra ha pres possessió del càrrec aquest dijous en un acte al campus de la UIC a Barcelona, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder. La UIC té un campus a Sant Cugat, ubicat al Capio Hospital General de Catalunya, on ofereix els estudis de Medicina, Odontologia, Fisioteràpia i Infermeria

El nou rector, Pere Alavedra, és doctor en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Barcelona (UPC). Ha estat professor de la UPC i director de la càtedra per la sostenibilitat en la enginyeria de serveis dels edificis. L'acte també ha servit per inaugurar el curs acadèmic d'aquesta universitat amb la lliçó 'Impacte a llarg termini de la malnutrició intrauterina', a càrrec del catedràtic de pediatria Manuel Bueno.

Lluís Recoder ha rebut aquest dimecres Pere Alavedra a l'Ajuntament en un acte amb la presència de la regidora d'Educació, Esther Salat, i de l'anterior rector de la UIC, Josep Argemí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.