Els castanyers prioritzen la qualitat del seu producte tot i la crisi


  • Comparteix:

Els castanyers santcugatencs no renuncien a la qualitat del seus productes tot i la crisi econòmica. Els comerciants, que mantenen els preus de l'any passat, diuen que prefereixen vendre bones castanyes abans de reduir preus i oferir productes de més baixa qualitat. Els castanyers mantenen les ofertes de tots els anys i per una dotzena de castanyes, que costa tres euros, obsequien els seus compradors amb un parell d'unitats més.

La Castanyada arriba enguany ressentida per la situació econòmica actual. Tot i així, els castanyers afirmen que els santcugatencs compren castanyes com la resta d'anys. Alguns venedors han optat per baixar lleugerament els preus dels seus productes, però la majoria mantenen la dotzena de castanyes a tres euros.

Els castanyers de la ciutat afirmen a Cugat.cat que la qualitat del producte és el més important.

Castanyers

Si et surt la castanya barata després ja veurem com es cou./ Jo no renuncio a la qualitat, renuncio a les grans superfícies.




Pel que fa als preus hi ha dues postures, aquells que els baixen i aquells que els mantenen.

Castanyers

La meva oferta és una dotzena a tres euros i dues castanyes de regal./ S'ha de col·laborar amb tothom; és per això que he baixat una mica els preus.



Els venedors aposten per les castanyes de Galícia ja que són més fàcils de pelar i més saboroses. Els castanyers es diferencien de les grans superfícies comercials, que venen castanyes crues del sud d'Espanya i de menys qualitat, i afirmen que la gràcia de la castanya és com es torra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.