El Col·legi d'Enginyers al Vallès guardona FGC per la seva implicació a la comarca


  • Comparteix:

La trobada ha comptat amb la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa

La trobada ha comptat amb la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa

La delegació del Col·legi d'Enginyers al Vallès ha distingit aquest divendres l'empresa pública Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per la seva trajectòria i implicació a la comarca. L'entrega del premi ha tingut lloc en el marc de la trobada anual que organitza el col·legi, que enguany s'ha celebrat a Sant Cugat i s'ha centrat entorn la mobilitat al Vallès. L'acte social ha comptat amb més de 200 col·legiats.

Enguany, la trobada ha tingut lloc al Hotel Qgat, on el col·legi ha distingit aquells socis que porten 50 anys a la professió i ha donat la benvinguda als nous col·legiats.

Com és habitual, el col·legi professional també ha guardonat una empresa, que en aquesta ocasió ha estat FGC. El secretari de la delegació al Vallès del Col·legi d'Enginyers, Joan Vega, explica els motius d'aquest premi.

Joan Vega

Per aquesta llarga trajectòria. És una empresa que sempre ha estat innovadora.


La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, també ha assistit a l'acte, on ha destacat la implicació dels col·legis professionals.

Mercè Conesa

Els col·legis són molt conscients de la situació. Han posat serveis nous per als seus col·legiats.




La celebració, que cada any compta amb una temàtica, ha girat entorn la mobilitat al Vallès, posant l'accent en el transport ferroviari de passatgers i mercaderies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.