El Servei Local de Català obre el període de matriculacions


  • Comparteix:

El Servei Local de Català obre avui el període de matriculacions per aquest trimestre amb una oferta de 250 places. Enguany, el servei depenent del Consorci per a la Normalització Lingüística, reforçarà l'aula d'auto-aprenentatge per acollir els usuaris que es quedin sense plaça als cursos amb professor.

Avui i demà, el Servei de Català obre les seves portes per matricular els ex-alumnes. En el cas dels estrangers, hauran de fer-ho els dies 15 i 16, mentre que la resta d'interessats han d'acudir a la Casa de Cultura els dies 17 i 18.

Els cursos, que duraran fins el desembre, ofereixen 250 places, 60 d'elles adreçades als estrangers. El servei, que està segur d'omplir totes les places, ha buscat solucions per aquelles persones que es quedin sense. Escoltem la responsable del servei, Lluïsa Gallego:

Lluïsa Gallego

Reforçarem l'aula d'auto-aprenentatge, per ajudar a la gent que es quedi sense plaça en els cursos amb professor


Gallego, preveu que les matriculacions es concentraran, com cada any, en els cursos amb professor:

Lluïsa Gallego

Hi ha una tendència generalitzada a agafar els cursos amb professor, abans que anar a l'aula d'autoaprenentatge


Com sempre, el curs elemental de català per estrangers i l'aula d'auto-aprenentatge són gratuïts. El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens públic integrat per la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i algunes diputacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.