La Festa de la Tardor arriba amb més de 50 activitats i un canvi d'ubicació


  • Comparteix:

Festa de la Tardor de l'any passat

Festa de la Tardor de l'any passat

La 35a Festa de la Tardor arriba aquest cap de setmana amb la mirada posada en les activitats i la participació ciutadana, deixant en segon pla la venda de productes per part de les entitats. Amb aquest canvi de dinàmica, l'organització de la iniciativa vol donar un caire més festiu a la celebració amb propostes com un dinar popular i diversos concerts. A més, la carpa de l'Obra Social 'La Caixa', establerta a la plaça d'Octavià, ha obligat a canviar la ubicació d'algunes activitats de la Festa.

L'edició de la celebració d'enguany posa l'accent en el caire festiu de l'acte, i per aquest motiu la majoria d'activitats van adreçades a fomentar la participació dels santcugatencs a través d'àpats col·lectius i concerts. La majoria de propostes de la festa es concentren en dissabte, que acollirà actuacions de les entitats folklòriques de la ciutat, tallers per als més petits i actes musicals.

Un dels membres de la comissió organitzadora de la festa, Èric Ricart, ha explicat que la celebració d'enguany s'enfoca cap a les activitats i que per això es concentren en dissabte. Són declaracions a Cugat.cat.

Èric Ricart

Volem canviar la dinàmica, que no sigui un lloc on vendre coses de l'entitat sinó que sigui una festa.


El pregoner d'enguany serà el santcugatenc Joan Tortosa, que exposarà dissabte a tres quarts de vuit de la tarda la seva visió personal de la crisi econòmica. Diumenge serà el torn de la fira d'entitats, que aquest any ha hagut de canviar d'ubicació perquè la carpa de l'Obra Social 'la Caixa' ocupa la plaça d'Octavià. Els responsables de la festa s'han mostrat molestos per aquest fet però han explicat que s'hi han hagut d'adaptar. Escoltem Ricart.

Èric Ricart

Aquesta carpa ha fet bastant la punyeta. És una mica greu, però ens hem adaptat.


Les propostes esportives també tindran lloc diumenge, que acollirà una exhibició de gimnàstica rítmica i una de karate, com també una bicicletada popular. La coral de La Unió s'encarregarà de posar el punt final a la festa amb una cantada a dos quarts de dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.