Els Premis Ciutat de Sant Cugat 2010 ja estan en marxa


  • Comparteix:

Moment de l'entrega d'una edició anterior

Moment de l'entrega d'una edició anterior

La professora de dansa Laura Esteve, l'estudiant Francesc Mora, l'atleta Sergi Torres, el campus d'excel·lència de la UPC i l'empresa Atbach són les primeres candidatures proposades per als Premis Ciutat de Sant Cugat. Amb aquestes propostes es dóna el tret de sortida al procés de votació i presentació de candidatures dels premis, que acabarà amb la decisió final del jurat al febrer.

Un estand informatiu dels premis s'instal·larà a la plaça d'Octavià aquest cap de setmana amb motiu de la Festa de Tardor perquè els santcugatencs puguin proposar i votar candidatures. El regidor d'Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, ha destacat quina és la finalitat dels guardons. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Els Premis signifiquen un agraïment als santcugatencs que tinguin un paper destacat a la ciutat.També és un signe d'identitat.




La gala de lliurament dels premis serà el primer diumenge de maig al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.