La jornada Ramon Barnils analitzarà el futur de la comunicació pública a Catalunya


  • Comparteix:

Ramon Barnils

Ramon Barnils

La 4a Jornada de Comunicació Ramon Barnils tractarà les polítiques de comunicació públiques a Catalunya que proposen els partits amb representació al Parlament. El debat tindrà lloc a la Casa de Cultura divendres de la setmana vinent, a les set de la tarda. Cugat.cat i el grup de periodistes Ramon Barnils són els organitzadors de l'acte, amb la col·laboració de l'Ajuntament i del 'Diari de Sant Cugat'. Cugat.cat oferirà la retransmissió del debat en directe a la seva web.

En el primer dia de la campanya electoral a les eleccions al Parlament, Jordi Cuminal (CiU), Josep Maria Balcells (PSC-CpC), Carles Mundó (ERC), Jordi Guillot (ICV-EUiA), Santi Rodríguez (PP) i Jordi Cañas (C's) explicaran les propostes de les seves formacions en l'àmbit de la comunicació pública al nostre país de cara a la propera legislatura.

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, ha explicat alguns dels temes que es tractaran.

Xavier Fornells

Ens interessa que els partits donin el seu punt de vista sobre com han de ser els mitjans públics. Tenim molts temes sobre la taula.



En edicions anteriors, les jornades Ramon Barnils han tractat l'espai comunicatiu dels Països Catalans, la relació entre mitjans de comunicació i partits polítics, i la cobertura de casos de corrupció.

El debat serà moderat per Laia Altarriba, cap de la secció de Mèdia del nou diari ARA i membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. L'entrada al debat és lliure i gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.