'Diàlegs de Comerç' pretén potenciar la cohesió entre comerciants i consistori


  • Comparteix:

Carrer de Santiago Rusiñol, un dels més comercials

Carrer de Santiago Rusiñol, un dels més comercials

La cohesió entre els comerciants i l'Ajuntament i el coneixement de les experiències d'altres xarxes comercials és l'objectiu dels 'Diàlegs de Comerç'. La iniciativa, impulsada pel consistori i la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat, comptarà amb conferències sobre la relació entre el comerç i el medi ambient i l'excel·lència comercial. La cita és aquest dimarts a l'Hotel Sant Cugat a la una de la tarda.

La sessió inclourà la ponència 'Comerç i urbanisme a la ciutat de Sant Cugat' a càrrec de la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, i la xerrada 'Comerç i ciutat' de la mà del president de l'Associació de Comerciants Gran Centre de Granollers, Amadeu Barbany.

El regidor de Comerç i Mobilitat, Josep Romero, explica l'objectiu del projecte.

Josep Romero

Aquestes trobades permetran als comerciants conèixer les experiències comercials d'altres municipis i fomentar la connexió entre la federació i el consistori





Un cop finalitzades les conferències, 'Diàlegs de Comerç' posarà el punt final amb un dinar-aperitiu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quan es diu consistori vol dir el conjunt dels regidors que representen les diferents forces polítiques. No ha estat el cas. En aquest cas, estem parlant d'una actuació generada entre l'associació i l'equip de govern de Sant Cugat format pel conjunt dels regidors que representen a CIU.

Ferran Villaseñor. Enviat el 8/nov/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.