Música i solidaritat es donen la mà al Teatre-Auditori a favor dels orfenats russos


  • Comparteix:

18 artistes de renom s'han unit aquest dissabte al Teatre-Auditori per recaptar fons per als orfenats russos amb pocs recursos. Ainhoa, Teràpia de Shock i Petit Comité són alguns dels músics que han pujat sobre l'escenari en un espectacle que dóna el tret de sortida a Sant Cugat i que recorrerà una quinzena de ciutats de Catalunya. La iniciativa està organitzada per l'Associació de Famílies Adoptants a Rússia (ASFARU) i és la primera vegada que es fa a Catalunya.

El concert benèfic 'Un nen, un somriure. Una entrada, una esperança' ha reunit els conjunts B-Funk, Reality Soul, Companyia Elèctrica Dharma i una quinzena de grups més en un espectacle conjunt destinat a recaptar fons per enviar material sanitari als orfenats de la zona dels Urals de Rússia.

Una de les organitzadores de l'acte i membre d'ASFARU, Susanna Ramos, ha definit en declaracions a Cugat.cat quin és l'objectiu de l'espectacle.

Susanna Ramos

L'objectiu és aconseguir un avió amb material sanitari i fer-lo arribar a una zona on tenen molt pocs recursos.



L'espectacle ha ofert més de tres hores de música i ball en un concert que agrupa estils i grups molt diversos i que donarà la volta a Catalunya. Les membres de Macedònia Èlia Macià i Clàudia Raventós, un dels cantants de Petit Comitè, Josep Giri, i la pallassa Lourdes Horcajada han explicat per què han decidit formar part de la iniciativa.

Artistes

Sempre ve molt de gust fer actes benèfics. / Qui pot dir que no a participar en una iniciativa com aquesta. / És una oportunitat per als nens que ho necessiten.




L'actuació a Sant Cugat ha aconseguit vendre unes 200 entrades, una xifra inferior a les expectatives de l'organització. El proper concert serà l'11 de desembre a Olesa de Montserrat i l'entrada val 15 euros. A través de la pàgina web d'ASFARU també es poden fer donacions destinades a aquest projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.