La Festa de Tardor es viu més que mai


Temes relacionats

Els partits planten la precampanya a la Festa de Tardor ( 8/nov/10)

Joan Tortosa rescata al pregó la memòria reivindicativa dels últims 35 anys de Festa de Tardor ( 6/nov/10)


  • Comparteix:

El carrer de la Torre s'ha omplert de paradetes

El carrer de la Torre s'ha omplert de paradetes

La Festa de Tardor bat rècords de participació en el seu 35è aniversari. L'edició d'enguany, celebrada aquest cap de setmana, ha estat la més participativa de la seva història segons l'organització, que ho atribueix a l'ampliació de les activitats lúdiques i de cultura popular, així com a la creació d'un programa dirigit als joves. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Tot i que habitualment la mostra d'entitats de diumenge és l'activitat que més participació concentra, enguany la jornada de dissabte ha aconseguit reunir més de 2.000 persones. Un programa farcit d'activitats per a tots els públics i la incorporació de propostes juvenils com els concerts han donat el gir a la convocatòria que es plantejava l'organització per aquesta edició.

El membre de la comissió organitzadora Ferran Casanovas ha assegurat a Cugat.cat que el lema, 'Festa de Tardor. Viu-la', s'ha assolit.

Ferran Casanovas

Diumenge s'ha aconseguit molta participació però les activitats lúdiques de la tarda de dissabte han estat el punt àlgid de la festa.


Tot i la bona resposta dels ciutadans i de les entitats, l'organització es planteja de cara a l'any vinent la consolidació de la nova comissió, la creació d'una pàgina web i aconseguir més suport institucional per habilitar millor l'espai.

Les entitats i associacions participants a la mostra d'entitats també han fet un pas més enllà i han destacat la importància d'aquesta trobada no només per donar-se a conèixer a la ciutadania, sinó també per estrènyer lligams de transversalitat entre el teixit associatiu santcugatenc.

Entitats

És molt important tenir contacte amb les altres entitats. / El valor afegit és conèixer les altres entitats més. / La col·laboració és necessària.




L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que la Festa de Tardor serveix per mostrar la riquesa associativa de la ciutat.

Lluís Recoder

Permet la visualització del sòlid teixit associatiu de la ciutat, que no es veu en totes les ciutats de la mateixa mida.






Enguany, la mostra d'entitats, que ha aplegat 68 paradetes, s'ha traslladat al carrer de la Torre i a la plaça del Rei. Un canvi d'ubicació que segons les entitats, els ciutadans i l'organització no ha afectat la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.