El carrer Xerric celebra el seu sopar anual demant que no passin més cotxes


  • Comparteix:

El carrer Xerric va omplir-se dissabte de música i animació amb motiu del seu sopar anual d'inici de curs. Aquesta iniciativa va néixer fa 16 anys per commemorar la conversió del carrer en un espai per a vinants. Avui, la tradició continua i la voluntat del veïnat és que aquest acabi sent realment un espai per a les persones on no hi puguin circular els vehicles, a excepció dels propis veïns.

Un total de 300 persones van assistir ahir al sopar de veïns del carrer Xerric, aquest any, d'una alta qualitat gastronòmica. La festa va estar amenitzada amb música en viu i amb un sorteig que aquest any afegia, al tradicional pernil amb cava, un xai. Especialment emotiu va ser l'homenatge que els veïns del carrer van retre a Pep Blanes, que aquest any deixa l'organització del sopar després de 16 anys al capdavant. El sopar, recordem-ho, té el seu origen en la conversió del carrer Xerric en un carrer per a vianants, tot i que, a la pràctica, hi circulen els cotxes. Pep Blanes ho atribueix a una manca de civisme dels ciutadans de la ciutat. Escoltem-lo.

Pep Blanes

Els cotxes passen i aparquen al carrer. La policia ve amb freqüència, però jo diria que és una falta de civisme per part dels ciutadans, que no respecten que el carrer siui peatonal, i això és una miqueta el que reivindiquem.


El carrer Xerric va ser, juntament amb el de Santa Maria, el primer carrer de la nostra ciutat en convertir-se en un pas per a vianants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.