FGC denuncia incidents fruit de la vaga de treballadors de la companyia


  • Comparteix:

Aquest dimecres hi haurà més aturades

Aquest dimecres hi haurà més aturades

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha denunciat els incidents patits a l'estació de Sarrià i a l'estació de Rubí que han dificultat els serveis mínims en la jornada de protesta d'aquest diumenge i dilluns. La companyia ha posat en coneixement de la policia les pintades en un dels seus combois i les aturades de dos trens.

Les darreres hores de vaga d'aquest dilluns han transcorregut sense incidents a l'estació de Sant Cugat. S'han respectat els serveis mínims i els trens han passat amb una freqüència de trens d'uns nou minuts en direcció a Barcelona i d'uns 25 minuts cap a Sabadell i Terrassa.

La majoria dels usuaris no s'han vist afectats per les aturades, a diferència d'alguns passatgers que s'han trobat amb piquets a l'estació de Rubí al llarg del matí d'aquest dilluns.

Escoltem l'opinió dels usuaris respecte la vaga.

Usuaris FGC

A mi no m'ha afectat la vaga. / No sabia que hi havia vaga. / Dono ple suport als treballadors de FGC / He hagut de modificar el meu horari laboral.


Aquest dimecres també estan convocades aturades parcials. Entre les set i les nou del matí i entre les sis de la tarda i les vuit del vespre circularan el 50% dels trens. Pel que fa a la resta de la jornada, està previst que els serveis dels FGC es desenvolupin amb normalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.