Una exposició explica com serà el nou Mira-sol


  • Comparteix:

Més de 300 persones han participat aquest dissabte a la inauguració de l'exposició que mostra com serà el futur Mira-sol Centre. Els veïns de la zona s'han mostrat interessats amb el projecte, que ha de servir per millorar els serveis de Mira-sol i també per als futurs veïns del Turó de Can Mates.

L'exposició explica com aquest futur centre de serveis actuarà com una nova centralitat a la ciutat, proporcionant als veïns un nou mercat municipal, un supermercat, locals comercials i una biblioteca, i que servirà també per ubicar el futur tercer CAP de Sant Cugat. Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

L'objectiu d'aquesta exposició és que ens fem una idea de què serà exactament aquest nou centre d'una manera clara i senzilla.


Els assistents a l'acte s'han mostrat satisfets del nou projecte, tot i que consideren que amb l'arribada dels nous veïns del Turó de Can Mates la zona no serà tan tranquil·la com ara.

Assistents

A mi m'anirà molt bé perquè visc a Mira-sol, i m'anirà perfecte. En aquesta zona no teníem prou serveis, i ara estarem més al nivell de la resta de Sant Cugat.


A la inauguració hi han assistit representants de tots els partits polítics del consistori a excepció d'ICV-EA, que ha titllat l'acte d'electoralista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.