Premi a la ciutat per la seva tasca en l'orientació acadèmica i professional


  • Comparteix:

La plataforma virtual Educaweb ha atorgat a l'Ajuntament, aquest dimarts al vespre al Palau de la Música Catalana, una menció especial de la 3a edició dels seus premis, que reconeixen la tasca en orientació acadèmica i professional. L'alcalde, Lluís Recoder, ha recollit el guardó i ha destacat la satisfacció que Sant Cugat sigui un referent en el món educatiu, pel compromís amb projectes d'aquesta mena.

L'educació ha estat, des de fa més d'una dècada, un dels pilars de treball fonamental de la ciutat i els Premis Educaweb han reconegut la tasca feta durant tot aquest temps amb l'entrega d'una menció especial, destacant especialment el compromís municipal amb la potenciació de l'orientació acadèmica i professional. L'alcalde, Lluís Recoder, ha expressat la seva satisfacció en rebre el guardó.

Lluís Recoder

És un reconeixement a una feina desenvolupada des de fa molts. També és un estímul per continuar millorant.


Educaweb ha subratllat la tasca que duu a terme la ciutat des de 1998 amb el Programa d'Orientació Acadèmica i Professional (POAP) i ha valorat el coneixement que l'equip de treball de l'Ajuntament té de la comunitat educativa de Sant Cugat.

A banda de la menció especial, s'han concedit sis premis dividits en la categoria institucional i individual, d'un total de 56 propostes presentades, més del doble que en l'edició anterior, vingudes de 13 comunitats autònomes de l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.