La banda musical del poble manxec de Moral de Calatrava visita la ciutat amb motiu de les Jornades Manxegues


  • Comparteix:

La banda musical del poble manxec de Moral de Calatrava, que l'any passat va ser nomenada Manxec de l'any 2003 pel Centre Castellano Manchego ha visitat la nostra ciutat amb motiu de la celebració de les divuitenes Jornades Culturals de l'entitat. L'ajuntament ha ofert una recepció oficial a la banda que ha ofert una actuació musical.

L'alcalde, Lluís Recoder, el primer tinent d'alcalde Joan Recasens i el president del Centre Castellano Manchego, Juan Carrasco, van rebre dissabte a l'Ajuntament la banda musical de Moral de Calatrava. Els músics, acompanyats de familiars i d'altres veïns del poble manxec instal·lats a Sant Cugat, van ser rebuts amb paraules emotives per l'alcalde, que va destacar el paper de totes aquelles persones que, al llarg dels anys, han vingut a viure a Sant Cugat.

Lluís Recoder

He volgut subratllar l'aportació de tota la gent, tant de Castella la Manxa com del sud d'Espanya, que va venir a viure a Sant Cugat fa anys. Són persones que no han perdut les seves arrels, però que alhora se senten catalanes i, crec que mereixen un homenatge.


Com acompanyant de la banda musical i en representació del municipi manxec, la regidora de Moral de Calatrava Dora López va voler mostrar el seu agraïment a tots els ciutadans de Sant Cugat pel seu tarannà integrador. Escoltem-la.

Dora López

Aradeixo molt el comportament dels ciutadans de Sant Cugat tant amb la banda com amb la gent que ve de fora. Portem molts anys venint i, tot i el cansament que suposa el viatge, els joves vénen sempre amb molta i·lusió i amb moltíssim agraïment.

La banda va tocar una peça d'orquestra a la Sala de Plens de l'Ajuntament, on es va celebrar la recepció, i després va fer un cercavila pels carrers de la ciutat. Al vespre, van oferir un concert a la Plaça de l'Om.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.