El concurs de carrosses de Reis preveu una gran participació


  • Comparteix:

Imatge de la darrera cavalcada de Reis

Imatge de la darrera cavalcada de Reis

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia esperen una participació un 50% superior a la de l'edició anterior en el concurs de carrosses de la cavalcada de Reis. Aquest dijous ja s'ha obert la participació en la 11a edició del concurs, un termini que s'acabarà a mitjans de desembre. El certamen manté la quantitat dels premis en metàl·lic de l'edició anterior.

Tots els comerços, entitats, empreses i particulars poden dissenyar la seva carrossa adequant-se als paràmetres tradicionals de les mides, com són no superar els sis metres de llargada, els 2,4 metres d'ample i els 3,5 metres d'alçada. Les carrosses hauran de dur un motor de tracció mecànica i sobretot decorar-se pensant en els més petits.

El membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Salvador Guarner ha destacat que preveuen passar de la quinzena de carrosses, superant la desena curta dels anys anteriors. Guarner ha explicat que la dinàmica del concurs segueix la tònica de les darreres edicions i s'ha mostrat satisfet de participar en una cita plenament consolidada.


Salvador Guarner

Estem preparant un concurs molt similar a l'edició anterior. És feina però estem contents de poder-la fer.



El concurs té quatre premis econòmics. La carrossa guanyadora s'endurà 500 euros, la segona se la recompensarà amb 300 euros, i els tercers i els quarts rebran 100 euros per carrossa. Per decidir els guanyadors, es tindrà en compte l'espectacularitat, el disseny i l'esforç dels creadors de la carrossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.