L'aturada parcial de dilluns als FGC no tindrà serveis mínims


Temes relacionats

Canvi d'horari en les protestes de FGC la setmana vinent (11/nov/10)


  • Comparteix:

Les restriccions volen tenir una 'incidència real'

Les restriccions volen tenir una 'incidència real'

El departament de Treball de la Generalitat no ha decretat serveis mínims durant l'aturada que ha convocat el comitè d'empresa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per dilluns, entre les dotze del migdia i les quatre de la tarda. Durant aquesta franja horària, l'empresa ferroviària intentarà oferir el màxim servei de trens amb el material i el personal dels quals disposi. Amb tot, no garanteix mantenir circulacions regular en totes les línies metropolitanes.

Els sindicats han decidit aquesta setmana desplaçar al migdia les aturades, que els últims dies han fet durant les hores punta del matí i de la tarda perquè els serveis mínims establerts eren 'abusius' per l'alta freqüència de trens.

El delegat de la UGT, Antonio Mendoza, recorda com han transcorregut les negociacions amb el govern i indica que els treballadors de FGC se senten 'enganyats'. Són declaracions a Cugat.cat.

Antonio Mendoza

Vam arribar a un acord amb el conseller Nadal per recuperar el 5% retallat. Ens van enganyar per ajornar l'aturada.




En aquests moments, FGC porta a terme les gestions necessàries per presentar la denúncia corresponent davant l'autoritat judicial i administrativa, en relació amb l'incompliment reiterat dels serveis mínims durant les anteriors jornades de vaga a FGC.

Paral·lelament, l'empresa ha presentat denúncia als Mossos d'Esquadra per actes vandàlics i de sabotatge per part de piquets de vaga, durant les aturades anteriors.

A hores d'ara, es desconeix si hi haurà serveis mínims durant la propera convocatòria de vaga prevista per dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.