El Jutjat de Pau diu haver seguit els passos legals per negar el casament a la parella santcugatenca


Temes relacionats

Denuncien que el Jutjat de Pau no els permet casar-se per ser 'un matrimoni de conveniència' (10/nov/10)


  • Comparteix:

Jutjat de Pau de Sant Cugat

Jutjat de Pau de Sant Cugat

El Jutjat de Pau assegura que la parella santcugatenca formada per Mohammad Mudakkir i Beatriz Fernández que va sol·licitar una autorització de casament no compleix amb els requisits legals per formalitzar la unió. La secretària judicial encarregada del cas, María José Souto, ha assegurat a Cugat.cat que el cas ha seguit estrictament les pautes que exigeix la normativa legal.

La secretaria judicial encarregada del cas, María José Souto, ha explicat a Cugat.cat que aquests casaments s'han de sol·licitar amb un expedient de matrimoni i, posteriorment, fer-se un estudi per analitzar 'la capacitat dels cònjugues de casar-se, la seva autonomia per decidir contraure la unió lliurement i si la parella compleix amb els requisits legals de convivència', entre d'altres coses.

María José Souto

Tant el fiscal com el jutge de pau van entendre que no es complien els requisits legals. Per això el jutge no va autoritzar el matrimoni.


D'aquesta manera, i seguint amb el que determina el Codi Civil i la llei del Registre Civil, Maria José Souto ha assegurat que s'evita la creació de matrimonis de conveniència.

Per la seva banda, el jutge de pau, Josep Mayol, ha desmentit les declaracions de la parella on asseguraven que la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, havia parlat amb ell i on aquest li havia dit que 'en ocasions, els uns paguen pels altres'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.