El consistori millora la seva gestió amb un bon ús de les TIC


  • Comparteix:

L'ajuntament

L'ajuntament

L'ús de les noves tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) dota els ajuntaments d'una millor gestió dels seus recursos i serveis. Així es recull en l'estudi 'Les noves tecnologies i la modernització del món local', elaborat per Esade i en el qual l'Ajuntament ha estat un dels cinc consistoris que ha participat. En el cas santcugatenc, l'anàlisi també demostra que s'ha aconseguit implantar una nova cultura de gestió pública gràcies al Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE).

Segons l'estudi, el bon ús de les TIC permet als ajuntaments disposar de dades fidedignes que poden ajudar a la presa de decisions i a gestionar millor els seus recursos i serveis. El text també recomana als ajuntaments que comparteixin projectes i experiències i que usin les TIC per a reduir el temps d'informació en les preses de decisions.

Els consistoris de Cambrils, Polinyà, Sant Boi de Llobregat i Sant Feliu de Llobregat són la resta de participants de l'estudi elaborat per l'Institut de Governança i Direcció Pública d'Esade a petició de Localret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.