Conesa: 'La Generalitat s'ha de posar les piles amb les vagues dels FGC'


Temes relacionats

Sant Cugat insta FGC a reduir la contaminació acústica del pas dels combois pel centre (17/nov/10)


  • Comparteix:

Conesa, en una imatge d'arxiu

Conesa, en una imatge d'arxiu

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, creu que la Generalitat està 'relaxada' i que s'ha de 'posar les piles' per solucionar les conseqüències de les vagues dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Per Conesa, que és membre del consell d'administració de l'empresa ferroviària, s'ha de modificar l'acord que actualment només garanteix els serveis mínims en hores punta.

Mercè Conesa ha participat aquest dimarts en el consell d'Administració de FGC en representació de Sant Cugat. La tinenta d'alcalde s'ha mostrat 'preocupada' per la no-resolució de les vagues i les seves conseqüències, i ha apuntat que durant la trobada va reiterar la necessitat d'apropar posicions entre treballadors i empresa. En aquest sentit, Conesa ha exigit 'celeritat' i ha demanat que les parts facin el possible per arribar a un acord i evitar les convocatòries de vaga de la setmana vinent.

Un dels punts que es va tractar a la reunió va ser l'acord que decreta serveis mínims en casos de vaga. Conesa creu que s'ha de modificar, perquè l'actual només els garanteix en hores punta, un concepte que considera 'relatiu'. La tinenta d'alcalde creu que la Generalitat s'ha de 'posar les piles' per trobar solucions en aquest conflicte.

Mercè Conesa

La Generalitat s'ha de posar les piles per resoldre el conflicte. Està relaxada.



Per la vaga de fa dos diumenges, que va coincidir amb la visita de Papa a Barcelona, s'han registrat 814 reclamacions a tota la línia, bàsicament de Sant Cugat. Conesa ha afegit que el tema s'ha de tancar abans que entri el nou govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.