La pluja aigualeix la festa del Dia Internacional dels Infants


  • Comparteix:

La pluja ha deslluït la festa del Dia Internacional dels Drets dels Infants, tot i que finalment s'han pogut realitzar la majoria d'activitats previstes. El mal temps ha obligat l'organització a canviar la ubicació dels diferents actes. Els tallers s'han traslladat al porxo de l'ajuntament i l'espectacle musical i els parlaments han tingut lloc a l'interior del Club Muntanyenc (CMSC).

Tot i la pluja del matí, Sant Cugat ha participat en la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants amb una festa protagonitzada pels més petits amb tallers, espectacles i la lectura dels drets dels infants.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ha destacat que l'objectiu principal de la jornada s'ha complert.

Carmela Fortuny

A nivell de ganes s'ha mantingut tot i el temps. L'important és l'emprenta que em deixat.




Segons l'organització, el mal temps ha provocat una minva en la participació, que ha comptat amb una seixantena de nens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.