La Unió se salva de perdre el patrimoni a subhasta gràcies a un préstec del mateix president


Temes relacionats

La Unió, una solució a tres bandes (29/jul/10)


  • Comparteix:

Interior del Teatre la Unió

Interior del Teatre la Unió

La Unió Santcugatenca ha esquivat perdre el seu patrimoni en una subhasta gràcies a un préstec del mateix president de l'entitat. Els 120.000 euros que Pere Marín cedeix a l'entitat permetran cancel·lar el deute que amenaçava el futur de l'entitat. En paral·lel, la Unió continua les negociacions amb l'Ajuntament per construir pisos de protecció oficial en les instal·lacions de l'associació per superar la crisi.

La subhasta estava prevista per al 9 de desembre i havia de servir per cancel·lar el deute de 120.000 euros contret amb un creditor. Això hauria implicat la pèrdua de les instal·lacions de la Unió, l'únic patrimoni del qual disposa l'entitat, valorat en uns tres milions d'euros. El préstec de Marín, que no obtindrà cap interès per aquesta cessió econòmica, permet esquivar aquest tràmit i dóna oxigen a l'entitat. Aquesta estratègia ha rebut el suport de 99 dels 101 associats presents a l'assemblea extraordinària celebrada aquest dimarts.

Ara la junta directiva diposita les esperances de futur en les negociacions amb l'Ajuntament. La Unió Santcugatenca vol arribar a un acord amb el consistori per eixugar tots els deutes a canvi de la construcció de pisos de protecció oficial a les instal·lacions del carrer d'Anselm Clavé. Marín ha explicat el projecte que negocien amb l'Ajuntament en declaracions en Cugat.cat.

Pere Marín

Busquem un acord amb Promusa per fer-hi pisos. Així cobriríem el forat i podríem arreglar la teulada.




Marín ha anunciat que deixarà la presidència de la Unió Santcugatenca un cop se solucioni la crisi econòmica de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.