Xavier Escura: 'La Unió ha fet un gran pas endavant'


Temes relacionats

La Unió se salva de perdre el patrimoni a subhasta gràcies a un préstec del mateix president (24/nov/10)


  • Comparteix:

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, assegura que el resultat de l'assemblea de socis de la Unió celebrada aquest dimarts permet començar a concretar el futur de l'entitat. L'àrea de Territori ja té enllestit un estudi de viabilitat per tirar endavant la construcció d'habitatges protegits a les instal·lacions d'Anselm Clavé, que suposarà una injecció econòmica per eixugar el deute de l'entitat. Escura ha volgut destacar l'actitud del president de l'entitat i de tots els socis que han donat llum verda al conveni.

L'acord implicaria la participació de l'Ajuntament a través de Promusa amb la construcció de pisos a les instal·lacions de l'entitat i el suport de la Generalitat a través de l'Oficina de Cultura Popular i Tradicional.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, considera que la votació d'aquest dimarts suposa 'un gran pas endavant' i que ara toca començar a concretar els treballs previs. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Escura

Ara hi ha molts detalls a concretar però el marc general ja està dibuixat. Destaco l'actitud d'en Pere Marín i tota l'entitat.




Escura no ha volgut avançar cap calendari d'execució de l'acord, però ha assegurat que l'Ajuntament ja ha fet tots els treballs previs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.