L'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta vol unir esforços amb altres veinals


  • Comparteix:

Els florestants volen unir forces

Els florestants volen unir forces

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta, Iñaki Reixach, ha fet una crida per incorporar a l'entitat que presideix els antics membres de la recentment dissolta Associació de Veïns de la Floresta. Reixach fa extensiva aquesta oferta als membres de l'Associació de Veïns de La Serreta-Bosc d'en Saladrigues, als de l'Associació de Veïns de Mas Fortuny i als florestans que no hagin format part mai de cap associació.

Reixach ha explicat que la idea d'unir esforços ha sorgit de la dissolució, el mes passat, de l'Associació de Veïns de la Floresta, un cop aconseguit l'objectiu de reobrir el Casino de la Floresta. Per això, està preparant una carta dirigida als florestants amb la intenció de crear complicitats amb els veïns del districte.

Iñaki Reixach

La dissolució de l'Associació de Veïns de la Floresta no ha de ser motiu perquè els seus membres es desvinculin del moviment associatiu.


D'altra banda, el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de la Floresta ha explicat que no tenen encara alumnes per als cursos d'informàtica per a gent gran de la ciberaula del Centre Social i Sanitari del districte. Per això, ha fet una crida a tots els santcugatencs.

Iñaki Reixach

Estem mancats d'alumnes i per això volem extendre aquest servei a tota la gent de Sant Cugat que hi pugui estar interessada.



Aquesta campanya de 'publicitat' la volen extendre a través de la regidoria de Serveis a la Ciutadania i la Fundació La Caixa, entitat col·laboradora en la creació de la ciberaula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.