L'alcalde es compromet a ajudar econòmicament els participants en els Jocs de Policies i Bombers del 2005


  • Comparteix:

L'alcalde ha donat una condecoració als quatre agents que van participar als Jocs 03.

L'alcalde ha donat una condecoració als quatre agents que van participar als Jocs 03.

L'alcalde s'ha compromés a ajudar econòmicament els policies locals i els agents del cos de Bombers del Parc de Sant Cugat que participin el 2005 en la propera edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers que es faran al Quebec. Així ho ha anunciat Lluís Recoder durant la recepció que ha ofert als quatre policies locals que han participat en la desena edició celebrada a Barcelona aquest estiu.

Sant Cugat ha deixat el pòdium ben alt pel que fa la participació i els resultats dels agents del cos local de Policia que han participat en els Jocs Mundials que s'han fet a Barcelona del 27 de juliol al 3 d'agost.

L’actuació més destacada ha estat la de l’agent Manel Vera Suárez, que ha aconseguit la medalla d’or en la categoria de Màster de Karate. El propi Vera, en la recepció oferta per l'alcalde, ha destacat l'experiència a nivell personal que ha suposat compartir una setmana amb companys de països d'arreu del món. Vera ha anunciat que ja està estalviant per marxar d'aquí a dos anys al Canadà:

Manel Vera

És la primera vegada que participo i ha estat una experiència molt maca. Conèixer policies i bombers de Nova York ha estat una experiència inolvidable.


En aquest sentit, Lluís Recoder ha anunciat que l'Ajuntament donarà una empenta econòmica als participants en la propera edició per viatjar al Quebec:

Lluís Recoder

La pròxima cita és al quebec i és car. Potser d'aquí a dos anys la delegació de Sant Cugat que hi vagi els ajudem. Crec que és de justicia.


Un altre dels participants, Moisès Vivancos, ha explicat que un dels moments més emotius va ser l'homenatge que es va fer als bombers i policies que van perdre la vida durant els atemptats de l'11 de setembre a Nova York de fa dos anys.

Moisès Vivancos

Un moment molt emotiu va ser quan es va fer un hoemantge als bombers i policies que van pedre la vida.


Els quatre agents han rebut una condecoració de mans de l'alcalde. Recordem que els jocs van comptar amb la participació de més de 10.000 policies i bombers arribats a Barcelona d’arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.