Més de 600 joves omplen la plaça de l'estació amb un 'flashmob' organitzat per l'escola La Vall


  • Comparteix:

Més de 600 alumnes de l'escola La Vall han fet aquest divendres un 'flashmob' per promocionar la Jornada Mundial de la Joventut, una trobada internacional organitzada per l'Església catòlica que tindrà lloc a Madrid l'estiu del 2011. Les joves d'ESO i Batxillerat del centre han omplert la plaça de Lluís Millet i han ballat fins a tres vegades la coreografia que han assajat a les classes d'educació física. Alumnes i professores del centre han coincidit que la iniciativa ha estat tot un èxit.

Aquestes són algunes de les impressions que han tingut les alumnes de La Vall un cop han acabat el 'flashmob'.

Participants

Per demostrar-li al Papa el nostre apreci. / No tothom està en contra del Papa. / Primer ens hem posat molt nervioses però ha estat divertit. / Molt bé, molt emocionant.



Pares, mares i professorat també han estat presents a la iniciativa, que ha inundat la plaça de Lluís Millet durant mitja hora. Algunes de les docents de La Vall han explicat com van idear el 'flashmob' i han fet balanç del resultat.

Professores La Vall

És una manera d'ajudar els joves a seguir creient amb la fe i a tenir esperança. Més de 500 nenes segur que hi eren, tot un èxit.



Un cop han acabat la coreografia, han aclamat la figura del Papa, que esperen que viatgi fins a Madrid per encapçalar la Jornada Mundial de la Joventut que tindrà lloc del 16 al 21 d'agost de 2011 i enguany porta el lema 'Arraigados y edificados en Cristo, firmes en la fe'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.