Diversitat d'opinions entre els comerciants sobre la data d'encesa de llums de Nadal


  • Comparteix:

Els comerciants discrepen sobre la data d'encesa de les llums que tradicionalment il·luminen els carrers de la ciutat durant les festes nadalenques. Aquest divendres tindrà lloc l'acte d'encesa, uns dies abans que l'any passat, però alguns comerciants encara ho consideren massa tard, mentre que d'altres creuen que la data permet un marge suficient per animar les vendes. La Federació d'Associacions de Comerciants agraeix l'esforç que ha fet l'Ajuntament per avançar uns dies la posada en marxa de l'enllumenat.

Al 2007 l'encesa de llums es va retardar uns dies, fins la segona setmana de desembre, per disminuir la despesa energètica i l'emissió de CO2. Des de l'any passat la instal·lació de bombetes de baix consum ha disminuït la despesa i l'emissió de gasos contaminants. Aquests canvis han fet possible que enguany les llums es posin en marxa abans del que és habitual.

Tot i això, alguns dels comerciants consultats per Cugat.cat consideren que la situació econòmica actual fa necessari estimular les vendes. En aquest sentit creuen que, de manera excepcional, les llums ja haurien d'il·luminar els carrers de la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Comerciants

Hi hauria més moviment a les botigues. / S'hauria d'haver avançat per la crisi. / Haurien d'estar obertes a hores molt concretes.


Des de la Federació d'Associacions de Comerciants de la ciutat s'espera una campanya nadalenca 'freda, que no s'animarà fins els darrers dies de festes'. El president de l'entitat, Josep Lluís Galvany, ha agraït l'esforç del consistori per avançar uns dies l'encesa de llums respecte el 2009.

Josep Lluís Galvany

Posar-les en marxa el dia 3 ja està bé. L'Ajuntament ha fet un esforç considerant la situació.





Un acte a la plaça d'Octavià, aquest divendres a les sis de la tarda, servirà per donar el tret de sortida simbòlic a la campanya de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.