Una associació de consumidors de mitjans audiovisuals, TAC, arriba a la ciutat


  • Comparteix:

Logotip de l'associació

Logotip de l'associació

Teleespectadors Associats de Catalunya (TAC) ha obert una delegació a Sant Cugat. L'associació, sense afany de lucre, treballa per una televisió de qualitat i lluita per la defensa dels drets dels usuaris, sobretot dels més petits. TAC compta ja amb 17.000 associats a Catalunya.

Fer de pont entre els responsables de les televisions i els usuaris, canalitzar les queixes i premiar la qualitat televisiva són alguns dels objectius de TAC. L'entitat organitza els Premis Zapping a la televisió de qualitat i desenvolupa estudis i anàlisis de la programació. A més, TAC distribueix la revista 'Contraste Audiovisual', que conté informació de les estrenes audiovisuals de qualitat.

La responsable de comunicació de TAC, Montserrat Bros, ha explicat les raons de l'arribada de l'associació a Sant Cugat.

Montserrat Bros

Estem a les capitals de província però creiem que a Sant Cugat podem fer molta feina per la gran quantitat de nens i famílies que hi ha.





Bros ha destacat la tasca feta fins ara per l'associació i la repercussió dels guardons que cada any premien les propostes més novedoses i de qualitat de la televisió. En aquest sentit, ha explicat que, en general, la gent ja és conscient del que són els programes anomenats 'telescombraries'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.