Una associació insta l'Ajuntament a regalar banderes espanyoles per la Constitució


Temes relacionats

L'Ajuntament regala senyeres en motiu de la Diada de l'Onze de Setembre ( 7/set/10)


  • Comparteix:

L'entitat vol que els balcons s'engalanin amb banderes espanyoles

L'entitat vol que els balcons s'engalanin amb banderes espanyoles

L'autoanomenada Asociación por la Tolerancia demana a l'Ajuntament que regali banderes espanyoles per la festivitat de la Constitució, tal com va fer el consistori l'Onze de Setembre amb un repartiment gratuït de senyeres. En una carta enviada a l'alcalde, l'entitat demana 'igualtat de tracte' perquè els santcugatencs que ho desitgin puguin penjar banderes espanyoles als seus balcons. Lluís Recoder ha dit a Cugat.cat que l'Ajuntament no repartirà banderes espanyoles i ha tret importància a la reclamació d'una associació 'que no té cap presència a Sant Cugat'.

La vicepresidenta d'Asociación por la Tolerancia, Carmen Leal, diu que la bandera espanyola 'simbolitza la unió de tots els espanyols'. En declaracions a Cugat.cat, Leal ha indicat que tots els ciutadans han de rebre el mateix tracte per part de l'administració.

Carmen Leal

Si els ajuntaments regalen banderes catalanes, també han de repartir banderes espanyoles.



L'alcalde ha descartat contestar una associació que no té 'cap arrelament' a Sant Cugat i només ha obert la porta a debatre la qüestió si algun grup municipal ho planteja al ple. A més, l'alcalde ha afegit que l'entitat fa 'demagògia de la pitjor espècie' quan es refereix al cost per a les arques municipals que va suposar el repartiment de senyeres l'Onze de Setembre.

Lluís Recoder

Els 100 o 200 euros que s'ha gastat l'Ajuntament no són un problema. Crec que és demagògia de la pitjor espècie.





Asociación por la Tolerancia es va fundar fa 18 anys per un grup de ciutadans que aposten perquè el castellà guanyi terreny a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.