Els artesans de Valldoreix confien en Nadal per augmentar vendes


  • Comparteix:

A la fira d'artesans s'hi pot trobar de tot

A la fira d'artesans s'hi pot trobar de tot

El col·lectiu d'Artesans de Valldoreix espera la campanya de Nadal per augmentar les vendes dels seus productes, que es veuen afectades per la situació econòmica. Els artesans han muntat les paradetes com cada primer dissabte de mes per promocionar i reivindicar el seu producte, que defensen que és diferent i únic.

Bijuteria, barrets, clauers i tions. Es pot vendre qualsevol cosa feta a mà a la fira d'artesans que acull cada primer dissabte de mes l'entorn de la plaça de l'estació de Valldoreix. Els artesans posen les parades esperant que el Nadal els ajudi a superar la difícil situació econòmica, que expliquen que els afecta molt.

Artesans

La gent s'hi mira més abans de decidir-se a comprar. / És complicat, la gent té menys diners. / Costa vendre més que abans.



El col·lectiu busca amb aquesta fira promocionar l'artesania local, donar vida al territori i oferir un producte alternatiu, especialment per les dates nadalenques.

Els artesans també esperen amb candaletes la fira artesanal de Valldoreix, que tindrà lloc el cap de setmana que ve a l'entorn del Casal de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.