Les administracions de loteria venen menys dècims de Nadal que l'any anterior


  • Comparteix:

Els santcugatencs han comprat menys loteria de Nadal enguany

Els santcugatencs han comprat menys loteria de Nadal enguany

Les administracions de loteria de la ciutat asseguren que la crisi econòmica provoca que es venguin enguany menys dècims de Nadal. Tot i això, alguns clients de les administracions locals han explicat a Cugat.cat que han comprat 'més o menys' la mateixa quantitat de números de loteria.

El gerent de l'administració numero 2 del Carrer Major, Pere Vilarassau, ha explicat que les vendes a finestreta han baixat lleugerament. Per exemple, assegura que qui abans comprava cinc dècims ara només en compra tres. Malgrat aquestes observacions, Vilarassau apunta que no es podrà dir exactament com han anat les vendes fins al dia abans del sorteig.

Pere Vilarassau

Les entitats que fan paperetes recullen al final i és quan sabem quanta reserva s'ha vengut.



Vilarassau ha assegurat que una mania dels clients és comprar números acabats amb l'any que estem, en aquest cas en 10. Escoltem algunes supersticions.

Clients de l'administració

El número de l'empresa no l'he escollit jo. / La sort és de qui la troba no de qui la busca. / Sumo totes les unitats i han de sumar un número acabat en zero.





El gerent de l'administració número 2 ha afegit que aquest últims dies s'han apropat clients a l'administració demanant dècims finalitzats en 50, a causa del 5 a 0 que va aconseguir el Barça davant el Reial Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.