La Xarxa de Centres Culturals ofereix 155 cursos amb 1.600 places


  • Comparteix:

Hi ha tallers per a totes les edats

Hi ha tallers per a totes les edats

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents ofereix 155 cursos i tallers nous per al primer trimestre del 2011, amb una oferta total de 1.600 places per a totes les edats. Les inscripcions es poden fer entre dilluns de la setmana vinent i el segon dijous de gener, als quatre equipaments municipals de la xarxa. Els cursos i tallers estan agrupats en temàtiques com l'expressió, el creixement personal, infància i família, informàtica i noves tecnologies.

La Casa de Cultura ofereix un total de 64 cursos, amb 23 novetats respecte l'anterior trimestre. Hi destaquen un taller de joieria contemporània, un d'elaboració de cervesa artesana i un de cistelleria. Continuen i s'amplien els cursos d'iniciació que han tingut una bona acceptació com és el cas de les passejades fotogràfiques, llengua i cultura àrab, i el pinzell i la tinta 'Sui-boki', entre d'altres.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, comenta la gran acceptació que tenen els cursos per part dels santcugatencs. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Escura

L'acceptació és molt satisfactòria. L'assistència als cursos cada cop és més gran. En aquests moments hi ha 405 alumnes i la cosa va a més.



El Casino de la Floresta ofereix fins a 31 cursos i tallers, 15 dels quals són nous. Destaca l'oferta de cursos d'expressió relacionats amb les danses, els tallers de música i un monogràfic sobre balls de festa a càrrec de l'Esbart Sant Cugat.

El Casal de les Planes ofereix 10 cursos, dels quals la meitat són nous. Hi destaquen el taller de ioga, un de ball de bastons, un taller de tècniques de circ i acrobàcia, i altres de català i informàtica.

El Casal de Mira-sol ofereix fins a 50 cursos i tallers, un quart dels quals són nous. En aquest districte, hi destaquen els cursos i tallers relacionats amb les arts escèniques, com el Teatre Fòrum i les Tècniques de circ i acrobàcia. També s'hi podrà trobar la creació d'una titella i un curs de ball.

A més d'aquestes ofertes, la xarxa ofereix la cessió pública d'espais i recursos, allotjament d'entitats i associacions, espais joves, i servei de suport a entitats i col·lectius, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.