El Casal TorreBlanca celebra el Nadal amb una combinació d'oci i cultura


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca organitza diverses activitats durant les vacances de Nadal

El Casal de Joves TorreBlanca organitza diverses activitats durant les vacances de Nadal

El Casal de Joves TorreBlanca organitza durant aquest desembre diverses activitats amb motiu del període nadalenc. Una de les novetats del programa d'enguany és la formació del jovent en la tècnica de cantar el quinto de Nadal. Un seminari de tècniques d'estudi i trobades d'entreteniment juvenil amb jocs de taula i videojocs completen l'agenda nadalenca de l'espai.

Les activitats comencen aquest dilluns amb la inauguració de l'exposició 'Project', un recull dels treballs finals d'il·lustració i animació dirigits a l'àmbit publicitari dels alumnes de l'Escola Municipal d'Art.

Dos dies abans de Nadal, tindrà lloc 'Especial Èxit!', un espai econòmic de trobada entre joves, que podran fer diverses activitats, entre elles jugar al futbolí, cantar al 'Sing Star' i també tocar la guitarra amb el 'Guitar Hero', entre d'altres.

A partir del dia 27, el Casal de Joves mostra la millor manera de cantar els números del quinto de Nadal. Sota el nom de lloros de quinto, el taller té l'objectiu d'apropar al jovent la tècnica d'aquesta tradició nadalenca.

A finals de mes també tindrà lloc un seminari de tècniques d'estudi per tal d'ensenyar una metodologia eficaç de cara als períodes d'exàmens.

Per tancar les activitats, dos dies abans de Reis, tindrà lloc un altre 'Especial Èxit' amb un concurs de cartes màgic, una exhibició de 'break dance' del Casal i el muntatge i exhibició d'un mosaic nadalenc de 500 cubs de rubik de l'Associació Catalana Clubs de Rubik.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.