L'antiga Roma es fa un lloc a Sant Cugat amb la botiga Armillum


  • Comparteix:

La botiga-taller Armillum, que comercialitza rèpliques d'objectes de l'antiga Roma, ja ha obert les seves portes a la ciutat. L'espai permet als amants de l'edat antiga adquirir els cascs, vestits, armes i complements que lluïen els romans de l'època fets artesanalment. El seu propietari, Jordi Mambrilla, afirma que la intenció de l'obertura de la botiga és reviure els costums de l'època, que són la base de la societat occidental actual.

Armillum va néixer d'una afició del seu propietari, Jordi Membrilla, per l'antiga Roma. Membrilla va començar a reconstruir objectes de l'època romana. Posteriorment, va explicar als seus clients com fabricar-se els seus propis utensilis romans i, després de les demandes dels compradors, va començar a crear i a comercialitzar diversos objectes de la vida quotidiana romana.

Mambrilla explica per què ha escollit Sant Cugat per instal·lar el taller. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Mambrilla

Visc a Sant Cugat i m'és molt més còmode tenir aquí l'establiment.


La major part de les vendes d'Armillum es fan a través d'Internet i, entre els objectes més demanats entre els compradors, hi ha els vestits, els cascs i les espases.

A més de vendre, Armillum també participa en mercats romans i en els espectacles de l'amfiteatre de Tarraco. També aporten extres i vestuari a produccions televisives i cinematogràfiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.