La Festa Infantil de Coll Favà implica 200 infants en diferents activitats


  • Comparteix:

Els nens han pogut participar en multitud de tallers.

Els nens han pogut participar en multitud de tallers.

Més de dos cents nens i nenes han participat aquest diumenge en la quarta edició de la festa infantil de Coll Favà, enguany amb un gran èxit de participació. L'Associació de Veïns del barri va organitzar diferents activitats per als infants: els més menuts van gaudir dels tallers de maquillatge i de dibuix, mentre que la gimcana va ser l'activitat estrella per als nens de 6 a 12 anys.

La festa infantil de Coll Favà va néixer fa quatre anys amb l'objectiu que els veïns del barri, nens i grans, es coneguessin. Ens ho explica Joan Carles Gassiot, un dels organitzadors.

Joan Carles Gassiot

La festa va néixer amb l'objectiu que els veïns, la majoria vinguts de fora de Sant Cugat, es coneguessin entre ells, tant els nens com els pares.


Els nens van ser els protagonistes indiscutibles d'una festa que, any rere any, guanya en participació. Els més grans, però, tenen molt clar el que els agrada.

Arnau Martín

El que no m'agrada és el concurs de dibuix, però el xut a porteria és molt xulo.


L'alcalde Lluís Recoder, que va fer entrega de medalles als equips guanyadors de la gimcana, va felicitar els veïns per la iniciativa.

Lluís Recoder

Crec que és una idea excel·lent que els barris de Sant Cugat mirin de crear ambient de poble, afavorir que la gent prengui el carrer civilitzadament i animar els veïns a que es coneguin entre ells. I crec que una festa com aquesta serveix molt per això.


També el col·lectiu Firart participa d'aquesta festa des dels seus inicis, amb l'objectiu d'apropar l'art a grans i menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.