El Síndic de Greuges demana als Reis Mags la constitució del Consell de Seguretat Local


  • Comparteix:

Jaume Clavell als estudis de Cugat.cat

Jaume Clavell als estudis de Cugat.cat

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha demanat als Reis d'Orient, a través de la tradicional carta de Cugat.cat, la constitució del Consell de Seguretat Local. Clavell ha expressat el seu desig que el model de convivència assolit a la ciutat perduri i també ha sol·licitat l'apropament del seu càrrec als col·lectius més necessitats. Finalment, el Síndic ha desitjat que Catalunya 'se senti lliure' i que el català sigui 'respectat com mereix'.

Clavell ha situat la seguretat ciutadana com la prioritat dels desitjos de cara al proper any. Escoltem la petició que el Síndic ha fet als Reis d'Orient a través de Cugat.cat.

Jaume Clavell

Voldria la constitució del consell de seguretat per aconseguir una policia local de proximitat.



Clavell també ha tingut peticions de cara als nouvinguts. En aquest sentit, ha demanat que el model de convivència entre autòctons i nouvinguts aconseguit a la ciutat perduri. A més, el Síndic vol que la seva figura sigui més coneguda entre els col·lectius que 'més ho necessiten i en canvi no l'utilitzen'.

En clau nacional, Jaume Clavell ha reclamat que 'Catalunya se senti lliure' i que s'acabin les agressions al català i que aquesta llengua 'rebi el respecte que es mereix'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.