L'Envelat es fa més gran per aquest Nadal amb activitats per a tothom


  • Comparteix:

L'Envelat més gran de tots els Nadals santcugatencs lluirà aquestes festes a la plaça d'Octavià amb noves paradetes que oferiran berenars i tallers prop de l'eix comercial. Els més joves tornaran a gaudir del tradicional Quinto els dies de Nadal i de Sant Esteve i el dia d'any nou i el diumenge 2 de gener a l'escola Joan Maragall. A les Planes el Quinto arriba per la gent gran aquest dissabte. La música, amb els ja habituals concerts de Nadal i del cicle Mou-te, i les representacions teatrals dels Pastorets i Pedra i Sang es mantenen a la programació nadalenca d'enguany.

L'Envelat d'enguany augmenta l'aforament fins a 400 persones, amb una programació per a tots els públics. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat el tradicional Envelat, com l'espai més emblemàtic del Nadal a Sant Cugat.

Xavier Escura

Ampliem l'aforament de l'Envelat fins a 400 persones. Tindrem activitats matí, tarda i nit per a tots els públics.



L'Envelat s'instal·larà a la plaça d'Octavià des de dijous de la setmana vinent fins el primer dilluns de gener, i per primera vegada estarà ambientat amb tallers i activitats als voltants del Monestir. El gerent de la Federació de Comerç de Sant Cugat, Jesús Carvalho, explica l'objectiu de la iniciativa.

Jesús Carvalho

La intenció és que els nens estiguin entretinguts i que les famílies no marxin de Sant Cugat per fer les seves compres.


Altres novetats són el tret de sortida de les Nadales al carrer, que es farà des de la plaça de Lluís Millet dijous de la setmana vinent. La música arriba també amb el 'Nadal a casa' i el muntatge poètic basat en el 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Segarra aquest dimecres a la parròquia de Sant Cugat i el Concert de Nadal per a la Gent Gran serà aquets diumenge com sempre al Teatre-Auditori. El Concert de Nadal de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat es farà el 28 i 29 de desembre i la Cantata de Nadal al Teatre-Auditori serà el primer diumenge de gener.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que el pressupost 's'ha mantingut tot i la crisi' i espera aconseguir més participació que mai.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.