L'AECC prioritza el contacte amb malalts i familiars per lluitar contra el càncer


  • Comparteix:

Presentació de les activitats de la junta

Presentació de les activitats de la junta

Potenciar les xerrades orientatives, el suport psicològic i les ajudes econòmiques és el principal objectiu de la programació local de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). A més, l'entitat posa èmfasi en l'assessorament de les famílies en el càncer infantil, ofereix voluntaris que fan companyia a malalts i organitza teràpies grupals durant el tractament del càncer. Les activitats s'han presentat aquest dimecres a la Casa de Cultura, on la junta local té la seu.

La junta local està oberta a tots aquells que vulguin informació i assessorament sobre el càncer. Els interessats poden acostar-se a la seu que l'entitat té a la Casa de Cultura els dilluns, de quatre a dos quarts de sis de la tarda, i els dimecres, de quatre a cinc de la tarda.

La presidenta de la junta local de l'AECC, Marta Martí, explica la prioritat de l'organització. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Martí

Des de la junta local sempre hem procurat que els malalts estiguin acompanyats.




Martí també ha anunciat els dos plats forts de la temporada. D'una banda, el concert solidari del Rotary Club el tercer dissabte de gener, enguany dedicat a la junta local de l'AECC. De l'altra, el sopar anual per recaptar fons que tindrà lloc el 12 de març.

La presentació de les activitats s'ha complementat amb la conferència 'Càncer de cavitat oral, situació actual' de la mà del cap del servei d'otorrinolaringologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i, membre del comitè tècnic de l'AECC a Barcelona, Miquel Quer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.