Constituït el Consell dels Infants de Sant Cugat


Temes relacionats

Una exposició al vestíbul de l'Ajuntament obre els actes dels Drets dels Infants ( 6/nov/10)


  • Comparteix:

Moment de la constitució del consell

Moment de la constitució del consell

Ja s'ha constituït el Consell dels Infants de Sant Cugat, un espai de participació format per nens i nenes de la ciutat. El seu objectiu és incorporar el punt de vista dels infants en els assumptes municipals i recollir la seva opinió sobre les seves necessitats i els temes que els afecten. Els nens i nenes que formen part del consell són de 5è i 6è de primària de les escoles l'Olivera, Gerbert d'Orlhac, la Floresta, Joan Maragall, Thau, Àgora, Santa Isabel i la Farga.

Amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, la constitució ha tingut lloc a la sala de plens de l'Ajuntament, on també han estat presents els portaveus dels grups municipals, el Síndic de Greuges i diferents directors dels centres educatius de Sant Cugat.

Un cop constituït el consell, l'alcalde ha fet l'encàrrec del tema que, aquest curs, hauran de treballar els nens i nenes: 'Els infants opinem sobre la ciutat'. L'objectiu és descobrir com la mainada percep la ciutat, saber què agrada i què no, explicar què troben a faltar i donar a conèixer quins són els canvis i millores que farien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.