Una campanya sensibilitza sobre la vegetació particular que dificulta la mobilitat


  • Comparteix:

L'Ajuntament i la Taula per a persones amb discapacitat han posat en marxa una campanya per sensibilitzar sobre els inconvenients que provoca la vegetació de les finques privades que envaeix la via pública a les persones amb mobilitat reduïda. La publicació d'un díptic informatiu i la inspecció de tècnics de l'Ajuntament són les dues accions contemplades en la iniciativa. Aquests tècnics informaran directament als veïns de la ciutat que no tinguin cura de la seva parcel·la.

L'ordenança municipal de convivència estableix sancions per l'incompliment d'aquesta normativa que pot comportar penalitzacions econòmiques. En aquesta ocasió, però, l'Ajuntament ha optat per una actuació informativa.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, explica l'objectiu de la campanya.

Carmela Fortuny

Volem conscienciar que això pot comportar problemes a gent amb discapacitat però també a la resta de la ciutadania.




El membre de la Taula Rafa Caballero indica que la situació és més greu a zones com Mira-sol. Són declaracions a Cugat.cat.

Rafa Caballero

A Mira-sol les voreres són molt estretes i la vegetació sobresurt molt. Això ens obliga a fer molta volta quan circulem pel barri.




L'àrea de Serveis Socials assenyala que aquesta campanya és un pas més dins la voluntat de fer la ciutat accessible per a tothom. En aquest sentit, l'Ajuntament recorda que en els darrers dos anys s'han adequat els edificis municipals, s'han realitzat obres a les escoles i els nous semàfors que s'han instal·lat estan adaptats per a invidents, entre d'altes actuacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ante todo gracias por publicar la noticia, pero no ha sido la Taula per a persones amb discapacitat , sino la TAULA DE MOVILITAT REDUIDA,

Rafael Caballero. Enviat el 16/des/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.