La Fira d'Artesans arrenca amb bon peu pel canvi d'ubicació i el bon temps


  • Comparteix:

La fira nadalenca de Santa Llúcia, organitzada per l'associació Artesans de Sant Cugat, ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb una bona afluència de visitants, segons els organitzadors. El lleuger augment de les temperatures i el canvi d'emplaçament als Quatre Cantons són els motius que han propiciat l'augment en el nombre de visites. Tant els paradistes com l'organització esperen, amb les principals novetats d'enguany que inclouen una edició més llarga, incrementar les vendes.

Una vintena d'artesans locals i de la comarca ofereixen des d'aquest dissabte productes artesanals de fusta, de ceràmica i joieria, entre d'altres. La novetat d'enguany, però, recau en el canvi d'ubicació de la mostra que ha passat de la plaça del Rei als Quatre Cantons. El nou emplaçament ha atret nous artesans amb productes més nadalencs com ara els avets i les flors de pasqua. A més, aquesta edició serà més llarga que les anteriors, ja que les parades s'instal·laran les sis jornades prèvies al dia de Nadal. La presidenta d'Artesans de Sant Cugat, Inés Tafalla, ha explicat que la intenció és donar un impuls a les vendes.

Inés Tafalla

Aprofitant que avui no ha fet gaire fred la gent s'ha apropat a la mostra. Tenim un bon inici de fira.



Els paradistes també s'han mostrat esperançats amb aquestes innovacions i han aprofitat el primer dia de la mostra per animar els santcugatencs a comprar, destacant el valor del producte artesanal.

Artesans

Estarem una setmana. / El treball artesanal és un producte de valor i la gent santcugatenca n'és conscient. / Esperem que vinguin a veure'ns.






La Fira de Santa Llúcia estarà instal·lada a la plaça de Quatre Cantons, fins al dia abans de Nadal, de 10 del matí a 10 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.