Desarticulen una banda que distribuïa droga provinent de Colòmbia a Sant Cugat


  • Comparteix:

Un dels paquets de cocaïna intervinguts

Un dels paquets de cocaïna intervinguts

La Policia estatal ha desarticulat una banda que introduïa droga a Catalunya i la distribuïa per Sant Cugat i altres municipis del Vallès Occidental. La cocaïna es transportava en avionetes privades des de Colòmbia i una vegada als aeroports de Girona i Barcelona es venia a la comarca, segons ha informat el cos estatal. Els agents han registrat dos domicilis a la nostra ciutat per efectuar les detencions.

En total, la Policia estatal ha realitzat set registres a domicilis de la comarca, on s'han intervingut tres quilograms de cocaïna, 6.000 euros, una pistola amb silenciador, munició, 23 telèfons mòbils, nou ordinadors, un cotxe, una videocàmera i nombrosa documentació.

Els set detinguts s'encarregaven de recollir la droga als aeroports i preparar-la per a distribuïdors que la traslladaven a la comarca, on petits traficants la venien a municipis com Sant Cugat, Cerdanyola i Rubí, entre d'altres.

La xarxa criminal també actuava a altres províncies com Saragossa, Madrid, Sevilla i València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.