La campanya 'Un nen, una joguina' repartirà regals a 420 nens del municipi


  • Comparteix:

Oriol Andrés, durant la presentació de la campanya d'aquesta temporada

Oriol Andrés, durant la presentació de la campanya d'aquesta temporada

Els Joves de la Parròquia esperen recaptar més de 1.000 joguines i 500 llibres amb la campanya 'Un nen, una joguina' d'aquest Nadal, que pretén arribar a uns 420 infants. Aquesta és la 32a edició de la campanya, que acostuma a moure uns 20.000 euros. Els santcugatencs poden fer donacions de joguines noves a la Parròquia de Sant Pere d'Octavià des de dilluns vinent i fins dos dies abans de Reis.

Les joguines que repartiran els Joves de la Parròquia als infants més necessitats provenen de 17 botigues de la ciutat, de la fundació 'Ayudar Jugando' de Barcelona i de les donacions dels particulars. L'organització ha demanat, això sí, que els articles que es donin siguin nous.

Els assistents socials de Càritas i l'Ajuntament són els encarregats de decidir quins nens rebran les joguines resultants de la campanya, després d'haver enviat una sol·licitud a la Parròquia. Enguany es calcula que siguin 420 els nens de fins a 14 anys els que rebin els regals.

Un dels organitzadors d''Un nen, una joguina', Oriol Andrés, ha explicat quin és l'objectiu de la campanya.

Oriol Andrés

Procurem que cap nen de Sant Cugat i districtes es quedi sense joguina. A la nostra ciutat també hi ha gent que pateix dificultats econòmiques.






A la campanya, hi participen unes 40 persones entre col·laboradors i organitzadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.